Jual Youtube Agc Mp3 Grabber Music Download Script Untuk $5

Dibuat : 03 Jul 2021 20:10 di Script & Programming
Diperbarui : 18 Jul 2021 21:15
Dilihat : 59x

Penjual ini sudah tidak aktif selama 3 hari atau lebih, disarankan untuk memilih penjual yang aktif di P-Store.Net



Setiap transaksi di P-Store.Net sudah otomatis menggunakan sistem Escrow (Rekening Bersama) jadi selama proses jual/beli dana berada di P-Store.Net & akan diserahkan ke seller saat transaksi terkonfirmasi sukses. Ingin berbelanja ? Silahkan baca Tutorial Cara Berbelanja


This is a youtube grabber php script. Upload Your Hosting Cpanel and Extract this script zip File And Edit Some Files Then Your Site is ready for Live.

  • Design with bootstrap and fully responsive
  • Easy installation
  • 15.3 MB zip file
  • Run shared hosting and VPS hosting without ffmpeg(We recommend for you VPS)
  • Copyright protected
  • If you want to search like youtube api, you can use youtube api v3

    Ceo Friendly

  • Detect users IP and provide videos by region(Cloudflare)
  • Secure 100%
  • Own download api (no ads)
  • 6 Themes
  • Demo : https://mp3.wapgod.com





    F.A.Q **************


    Is there an update? 

    Of course, I will update the script regularly at no additional cost.


    API or no API?. 

    I only provide API for demo. If you have a little API limit, you don't have to be sad. just separate by comma ( , ), auto fire at random.


    How about Permalink? 

    st edit it via the Admin Panel, 


    Is it difficult to install or not? 

    It's not difficult. As long as you have created MYSQL, just input according to the form provided.


    F.A.Q ******************************


    Apakah ada Updatean?Tentu, Script akan saya update secara berkala tanpa biaya tambahan.


    API atau no API?API gan. API hanya saya sediakan untuk demo. Kalo punya API limitnya dikit gak perlu sedih. cukup pisahkan dengan koma ( , ), api otomatis di random.


    Bagaimana dengan Permalink?Tinggal edit aja via Admin Panel gan.

    Penginstallan sulit atau nggak?Nggak sulit kok. Asal sudah buat MYSQL, tinggal input sesuai form yang di sediakan.



    0 REVIEW POSITIF
    0 REVIEW NEGATIF
    1 MENYUKAI JOB INI
    Copyrights © 2017 - 2021 PT. Trijaya Digital Grup (TRIDI). All rights reserved.
    By using our services you agree to our Terms of Services, Privacy Policy, Service Fees and its amandements in the future.