Sell Script Grabber lagu mp3 YouTube Tanpa API Anti Limit For $5

Created : 01 Apr 2018 10:17 in Script & Programming
Updated : 01 Apr 2018 10:27
Viewed : 19.926x

The seller of this Smangap is not active for 3 days or more, you are advised to choose active seller in P-Store.Net



All transactions in P-Store.Net already using Escrow System so the seller will receive the money only if your transaction is successful. What to buy ? Please read Tutorial How To Buy


DEMO : http://brosense.waper.men/



- SEO sudah dioptimalkan

- Desain 100% Responsive

- Sitemap Generator

- Pengoptimalan Permalink



F.A.Q **************


Q : Ini pakai WP apa blogger bro??

A : Tidak keduanya :)

Q : Lah terus Cara pakainya gimana dong ?

A : Cukup sediakan hosting untuk mengupload script BERES dah

Q : Apa saya harus menambahkan konten lagi ?

A : Tidak perlu, karena semua konten sudah tersedia otomatis


Q : Apa ada admin panelnya ?

A : Tidak ada


Q : ohh iya , kok tampilannya kayak blogger yaa..??

A : iya memang saya mengambil tampilannya mirip seperti template blogger yaitu template brosense milik sugeng.id


Q : gpp nih klo tampilannya kayak gini ??

A : gpp karena credit link masih saya cantumkan



  • SALES : 2
  • N/A POSITIVE RATING by 0 VOTES
  • 1 DAYS
    EST. DELIVERY
  • 0 ORDERS
    IN QUEUE
  • Report This Post
0 POSITIVE REVIEWS
0 NEGATIVE REVIEWS
1 LIKED THIS POST

Other product/service by adaw0058

Copyrights © 2017 - 2020 PT. Trijaya Digital Grup (TRIDI). All rights reserved.
By using our services you agree to our Terms of Services, Privacy Policy, Service Fees and its amandements in the future.