Sell Akun UCnews For $50

Created : 09 Sep 2018 07:56 in Akun
Viewed : 725x

The seller of this Smangap is not active for 3 days or more, you are advised to choose active seller in P-Store.Net



All transactions in P-Store.Net already using Escrow System so the seller will receive the money only if your transaction is successful. What to buy ? Please read Tutorial How To Buy


Jual akun ucnews, saldo sesuai screenshot, niche SPORTS, sehari bisa dapat $2-$5 kalo bikin konten bola yang lg viral, tiap bulan gajian, ga ada offline, ga ada pelanggaran, ga ada penangguhan, akun sempurna 100%, sudah PO lebih dari 5x (pastinya lupa), lebih greget ketimbang ngeblog (menurut saya)


F.A.Q **************


T: kenapa dijual?

J: capek, saya ada 5 akun, pengen fokus 3-4 akun aja

T: tiap bulan po?

J: iya, minimal $55, pernah sampai $80 sebulan saat Asian Games kemarin

T: harga ga kurang?

J: hmmm... kaga bos itu udah murah loh karena susah bisa tembus poi index 80 itu

T: ya udah saya cuma tanya doang...

J: yedah saya juga cuma jaeab doang...



Tags

0 POSITIVE REVIEWS
0 NEGATIVE REVIEWS
1 LIKED THIS POST

Other product/service by Yusakyoshua

Copyrights © 2017 - 2021 PT. Trijaya Digital Grup (TRIDI). All rights reserved.
By using our services you agree to our Terms of Services, Privacy Policy, Service Fees and its amandements in the future.